Laat je informeren over gezond en veilig werken

Natuurlijk komen we graag bij je langs om de werkplek(ken) goed in te stellen. Maar als je ergonomisch werken écht wilt integreren in de organisatiecultuur, dan is ook kennis van ergonomie en bewustwording over het belang van gezond en veilig werken essentieel. Profiteer optimaal van onze kennis en informatie, met drie verschillende trainingen.

 

3 zakelijke trainingen

Kies de training die past bij het ergonomische vraagstuk binnen jouw organisatie. Leid een medewerker op tot ergo-coach, laat de hele organisatie kennismaken met ergonomisch werken, of neem de thuiswerkplek onder de loep. Hoe dan ook zijn onze trainingen altijd op maat. We starten daarom met een uitgebreid oriënterend gesprek.

Training ergo-coach beeldschermwerk

De deelnemer leert een werkplek, werkhouding en de omstandigheden efficiënt observeren. Na afronding van de training kan de ergo-coach zelf de werkplekken instellen en geschikte hulpmiddelen aanschaffen voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Training gezond ergonomisch werken

Met een pakkende presentatie laten we zien wat een gezonde werkhouding is en we vertellen over de gezondheidsrisico’s van een ongezonde werkplek en werkhouding. Deze training is voor de gehele organisatie, om bewustwording te creëren.

Training gezond hybride werken

Met de training gezond hybride werken focussen we op een gezonde en veilige manier van thuiswerken. We adviseren bedrijven hoe ze hun medewerkers hierin kunnen faciliteren en we bieden tools om de thuiswerkplek te optimaliseren.

Laten we afspreken

Wij adviseren je graag welke training het beste aansluit bij het vraagstuk binnen jouw organisatie. Neem contact met ons op, dan sparren we samen over de beste oplossing.