Training ergocoach beeldschermwerk 

Wil je als werkgever zelf de kennis in huis hebben om de fysieke belasting van medewerkers te verlagen? Kies voor de training ergo-coach beeldschermwerk en leidt een medewerker op tot gecertificeerde ergo-coach. Na afronding van de training kan de ergo-coach zelf de werkplekken instellen en geschikte hulpmiddelen aanschaffen voor een gezonde en veilige werkomgeving. 

Over de training ergo-coach 

De deelnemer leert een werkplek, werkhouding en de omstandigheden efficiënt observeren. Hij herkent de knelpunten en kent de oplossingen om die weg te nemen of te verminderen. Het voordeel van een eigen ergo-coach in huis, is dat hij zijn collega’s en de werkomgeving goed kent. Wij zien in de praktijk vaak dat dit het draagvlak vergroot om veranderingen door te voeren. De training geven wij op de werkvloer. De deelnemer is dus minimaal afwezig en kan ter plaatse in de praktijk oefenen.  

Interesse in de training ergo-coach?

Van werkgevers wordt vanuit de wet- en regelgeving verwacht dat zij adequaat ingrijpen bij ziekteverzuim. Met een eigen ergo-coach in dienst wordt het verlagen van het verzuimpercentage een verankerd onderdeel van de organisatie.  

Liever de hele organisatie trainen?

Wil je al het personeel bewustmaken van het belang van ergonomisch werken? Kies dan voor de training gezond ergonomisch werken en leg een stevige basis voor een gezonde en veilige werkomgeving.