Training gezond hybride werken 

Hoe werk je veilig en gezond thuis en op kantoor? Op kantoor is alles goed geregeld, maar hoe ziet de werkplek er thuis uit? Aan de keukentafel, een bureau in de slaapkamer, of in een eigen kantoorruimte. Medewerkers werken op verschillende manieren thuis. De training gezond hybride werken biedt werkgevers verschillende opties om ook de thuiswerkplek te optimaliseren. 

Over de training gezond hybride werken 

Mensen werken steeds vaker thuis. Hybride werken is een normale werkvorm geworden. Dat betekent dat medewerkers meer uren maken op hun thuiswerkplek. Met de training gezond hybride werken focussen we op een zo’n gezond mogelijke en veilige manier van thuiswerken. We adviseren bedrijven hoe ze hun medewerkers hierin kunnen faciliteren en we bieden tools om de thuiswerkplek te optimaliseren. 

  • Adviseren van werkgevers hoe om te gaan met veilig en gezond thuiswerken.
  • Instellen van de thuiswerkplek bij de medewerker thuis.
  • Adviseren over geschikt meubilair en ergonomische hulpmiddelen.
  • Adviseren over gezond werkgedrag. 
  • Voorlichting geven over de risico’s van hybride werken. 

Interesse in de training gezond hybride werken?

Thuiswerken is bij iedere organisatie weer anders in gericht. De training gezond hybride werken is dan ook altijd op maat. Neem contact op om samen te sparren over de beste invulling voor jouw organisatie. 

Liever de focus op kantoor?

Werken jouw medewerkers weinig thuis en wil je de ergonomie op de werkvloer optimaliseren? Maak je personeel bewust van de voordelen van ergonomisch werken met een training voor de gehele organisatie.