Maximaal ergonomisch werken

Als specialist op het gebied van gezond en veilig werken vinden wij dat iedereen het verdient om ergonomisch te werken. Het vermindert en voorkomt fysieke beeldschermwerk-klachten, met gezondheidsrisico’s en verzuim als gevolg. Belangrijker nog is dat ergonomisch werken het werkcomfort en werkplezier vergroot. Daar wordt toch iedereen gelukkig van? 

3 zakelijke diensten

Kies de dienst die past bij het ergonomische vraagstuk van jouw organisatie. Het werkplekonderzoek, de werkplekcheck en het werkplekadvies zijn altijd per organisatie op maat. Dat betekent dat we eerst starten met een uitgebreid oriënterend gesprek. Wij leveren ook de producten die precies bij ons advies passen. Zó krijg je een compleet geoptimaliseerde werkplek.

Werkplekonderzoek

Heeft een medewerker fysieke klachten tijdens het beeldschermwerken? Een werkplekonderzoek biedt uitkomst. Een effectieve aanpak om de werkplek te optimaliseren en de fysieke belasting zo snel mogelijk te verlagen.

Werkplekcheck

Zijn er (nog) geen fysieke klachten en wil je de kans hierop tot het minimum beperken? Investeer in een preventieve werkplekcheck. Ervaar de voordelen van ergonomisch werken: meer comfort, verbeterde productiviteit en meer plezier.

Werkplekadvies

Hoe pak je ergonomisch werken op organisatieniveau aan? Met ons werkplekadvies geven we advies om ergonomisch werken in de organisatiecultuur te integreren. Natuurlijk helpen we bij het inrichten en instellen van de werkplekken.

“Vooral het meedenken in oplossingen op maat hebben wij als zeer prettig ervaren.”

Diana van der Does

-

DEJA Bouwadvies B.V.

Maak het compleet met de juiste producten

Een geoptimaliseerde werkplek is dus essentieel. Jij bent het focuspunt. Jouw werkplek moet helemaal op de medewerker zijn afgestemd. Wij leveren ook de producten die precies bij ons advies passen. Zó krijg je een compleet geoptimaliseerde werkplek. Onze specialisten staan voor jou klaar. Voor iedere specifieke situatie hebben we een oplossing. We leveren écht maatwerk en ontzorgen je volledig.

Laten we afspreken

Wij adviseren je graag welke dienst het beste aansluit bij het vraagstuk binnen jouw organisatie. Neem contact met ons op, dan sparren we samen over de beste oplossing.