Werkplekadvies voor het hele bedrijf

Aandacht voor ergonomisch werken hoort wat ons betreft onderdeel te zijn van iedere organisatiecultuur. Hoe pak je dit aan? Hoe zorg je ervoor dat iedere medewerker zich bewust is van zijn werkplek en werkhouding? Het antwoord is per bedrijf verschillend. Met ons werkplekadvies geven we advies op maat om ergonomisch werken binnen de organisatie te omarmen.

Wat is werkplekadvies?

Met werkplekadvies helpen onze gespecialiseerde werkplekadviseurs bedrijven om ergonomisch werken in de organisatie te integreren. Natuurlijk helpen we bij het inrichten en instellen van de werkplekken. Belangrijker nog is dat we onze kennis delen over ergonomie op het werk, om als organisatie zelfstandig aan de slag te gaan. Ook helpen we medewerkers bewust te maken van de voordelen van een goede werkplek en werkhouding. En benadrukken we de mogelijke gezondheidsrisico’s van een verkeerde werkplek en werkhouding.

“Ik ben mij nu goed bewust van mijn werkhouding en door de adviezen kan ik weer pijnvrij werken, kortom zeer tevreden.”

Ruben de Vries

-

Maatwerkonline

Interesse in een werkplekadvies?

Een werkplekadvies is altijd op maat. We kijken naar de locatie, het aanwezige materiaal en het soort werkzaamheden. Spelen er specifieke ergonomische vraagstukken? Dan horen we dat graag. We starten met een uitgebreid oriënterend gesprek voor een compleet beeld van de huidige en gewenste situatie.

Liever zelf alle kennis in huis?

Leid een medewerker op tot ergo-coach, laat de hele organisatie kennismaken met ergonomisch werken, of neem de thuiswerkplek onder de loep.

Liever de focus op kantoor?

Werken jouw medewerkers weinig thuis en wil je de ergonomie op de werkvloer optimaliseren? Maak je personeel bewust van de voordelen van ergonomisch werken met een training voor de gehele organisatie.