Werkplekcheck om klachten te voorkomen

Optimaliseer de werkplek van je medewerkers met een werkplekcheck. Zo verminder je de kans op lichamelijke klachten en vergroot je het werkgeluk van jouw medewerkers. Vind je als werkgever de gezondheid van je medewerkers belangrijk? Investeer in een werkplekcheck en je krijgt er de voordelen van ergonomisch werken voor terug: meer comfort, verbeterde productiviteit, lager ziekteverzuim en meer plezier op de werkvloer.

Wat is een werkplekcheck?

Een gespecialiseerde werkplekadviseur komt langs op locatie om de werkplek te inspecteren. Per check richten we ons op één werkplek. Iedere werkplek is immers uniek, net als iedere medewerker. Na een uitgebreide inspectie deelt de werkplekadviseur de bevindingen in een persoonlijk advies op maat. Dit advies omvat de werkplek, werkhouding en werkzaamheden van de medewerker.

  • Persoonlijk advies ergonomisch werken.
  • Bewustwording van werkhouding.
  • Tips om zelfstandig de werkplek in te stellen.

“Patrick heeft individueel bekeken wat nodig was en de hulpmiddelen zijn hierop aangepast. Het werkplekonderzoek, de adviezen en de follow-ups zijn prettig, duidelijk en deskundig.”

Fatime van den Bosch

-

SWZ

Interesse in een werkplekcheck?

Iedereen verdient een comfortabele, ergonomische werkplek waar je met plezier en zonder fysieke beperkingen kunt werken. Een preventieve werkplekcheck helpt de kans op fysieke klachten verminderen. Investeer in de gezondheid van je medewerkers en kies voor deze preventieve aanpak.

Liever zelf alle kennis in huis?

Leid een medewerker op tot ergo-coach, laat de hele organisatie kennismaken met ergonomisch werken, of neem de thuiswerkplek onder de loep.

Liever advies op organisatieniveau?

We adviseren niet alleen per werkplek, maar ook op organisatieniveau: hoe kun je ergonomisch werken in de gehele organisatie integreren? We vertellen je graag meer.