Werkplekonderzoek om klachten te verminderen

Ervaart een medewerker fysieke klachten tijdens het beeldschermwerken? Laat een werkplekonderzoek uitvoeren. Een effectieve aanpak om de werkplek te optimaliseren en de fysieke belasting zo snel mogelijk te verlagen. Met als resultaat: een comfortabele werkplek en geen, of zo min mogelijk, fysieke beperkingen. Daar wordt zowel de werkgever als werknemer gelukkig van! 

Wat is een werkplekonderzoek?

In zo’n 1,5 uur onderzoeken we de werkplek. We kijken of er een relatie is tussen de fysieke klachten, de werkhouding, de werkplek en de werkzaamheden. Onze gespecialiseerde werkplekadviseur gaat eerst met de medewerker in gesprek. Zo krijgen we een goed beeld van de klachten, de werkhouding en het werkgedrag. Daarna analyseert de werkplekadviseur de werkplek, werkhouding en werkzaamheden. Onze bevindingen delen we in een uitgebreide adviesrapportage op maat. Een helder overzicht van alle knelpunten en advies om die op te lossen. Een maand later komt onze werkplekadviseur langs voor een follow-up. Hoe gaat het nu? Wat kunnen we eventueel nog aanpassen om de werkplek te optimaliseren. 

Case werkplekonderzoek

De 45-jarige Jacqueline was betrokken bij een ernstig auto-ongeluk met als gevolg een whiplashtrauma. Toch werkt ze nu weer voor 100 %. Hoe?​

Interesse in een werkplekonderzoek?

Wacht niet langer, pak de fysieke klachten van je medewerker(s) aan met een werkplekonderzoek. Ervaar de voordelen van ergonomisch werken: minder beeldschermwerk-klachten, minder verzuim, hogere productiviteit, meer comfort én werkplezier! Kosten per werkplek: € 339,- excl. BTW.

Maak het compleet met de juiste producten

Een geoptimaliseerde werkplek is dus essentieel. De medewerker is het focuspunt. Wij leveren ook de producten die precies bij ons advies passen. Zó krijg je een compleet geoptimaliseerde werkplek. Voor iedere specifieke situatie hebben we een oplossing. We leveren écht maatwerk en ontzorgen je volledig. Onze specialisten staan voor je klaar.