Gezond werken op kantoor

Soms wil je als organisatie simpelweg weten hoe het er nu eigenlijk voorstaat op kantoor. Tijdens deze training komen wij bij je langs en nemen we alle medewerkers mee om het te hebben over ergonomie, waarna we zorgen dat iedere werkplek zo goed mogelijk wordt afgesteld!

Deze training is bij uitstek geschikt voor organisaties die graag aan de slag willen gaan met ergonomie en hier een goede basis voor willen neerleggen. Waar de opleiding tot Ergocoach van één medewerker een drager van kennis maakt, dient de training ‘Gezond werken op kantoor’ juist om alle medewerkers iets te leren over gezond en ergonomisch werken. Tijdens een uitgebreide presentatie nemen wij hen hierin mee, waarna gezamenlijk de werkplekken van de medewerkers worden bekeken en geoptimaliseerd.

Online (thuis)werkplek
Werkplek advies

Preventief werken

Naast het bieden van belangrijke informatie met betrekking tot veilig werken, nuttige tips en goed afgestelde werkplekken heeft deze training nog een extra functie. Hiermee bedoelen we dat deze training ook een preventieve werking heeft. Er komen soms problemen of bijzonderheden aan het licht die anders pas naar boven waren gekomen wanneer deze fysieke klachten op hadden geleverd. Zo bespaar je als organisatie wellicht flink omdat er een langdurige periode van verzuim wordt voorkomen! De training verdient zichzelf dan eigenlijk al meteen terug.

 

20 tips voor ergonomisch werken

Arrow black rechts

Zou je zelf al wat uitgebreider aan de slag willen gaan met ergonomisch werken? Vraag dan onze tiplijst aan! Hier staan maar liefst 20 tips in die je kunt gebruiken om comfortabel en met plezier je werk te doen.

Contact

stuur een berichtje of bel ons gerust even op! We helpen je dan graag verder.

Patrick Scheer

We gaan graag met je in gesprek om een goed advies te formuleren. Dit kan desgewenst ook met een (video-)
belafspraak. Dus neem gerust contact met ons op.

Patrick Scheer 01