Hoe wij ons onderscheiden

Fixx Ergonomics adviseert bedrijven over gezond en veilig werken op kantoor en thuis. Onze focus ligt daarbij op het vergroten van de inzetbaarheid van alle medewerkers. Dat doen wij zowel preventief als curatief. Met gezond ergonomisch werken beperk je eventuele gezondheidsrisico’s van de medewerkers tot een minimum. Het verlaagt niet alleen het ziekteverzuim, maar het vergroot het werkplezier en de productiviteit. En daar heb je als werkgever groot voordeel van.

Onze diensten gaan van een individueel werkplekadvies tot het verzorgen van diverse trainingen tot aan het leveren van kantoormeubilair en ergonomische hulpmiddelen.

Werkplek advies
Bedankt contact

Persoonlijk en deskundig

Iemand die kijkt hoe je werkt, die voelt waar de spierspanning ziet en die luistert naar je verhaal. Iemand die elke spier van het menselijke lichaam kent, die de klachten kan verbinden met je werkhouding en die de verkoop van ergonomische producten ziet als hulpmiddel en niet als doel op zich. Dat is belangrijk, want iedereen is anders. Daarom werken we meestal één op één. Samen zoeken we naar de optimale aanpassingen voor je werkplek, zodat je voortaan zonder lichamelijke klachten kunt werken. Daarnaast kijken we ook of en, zo ja, hoe je efficiënter kunt werken. Met twee beeldschermen bijvoorbeeld, of door vaak voorkomende toetsenbordhandelingen onder één knop op te slaan. Deze persoonlijke aanpak vinden we ontzettend belangrijk.

Over Patrick

Het gezicht achter Fixx Ergonomics

Patrick Scheer is de eigenaar van en oprichter van Fixx Ergonomics. Hij is  ergonomisch adviseur met daarnaast een paramedische achtergrond als Manueel Therapeut en oefentherapeut Cesar.

“Ik heb echt een schitterend vak al zeg ik het zelf. Het is toch geweldig als je mensen op een zodanige manier kunt helpen dat zij weer klachtenvrij en comfortabel achter een beeldscherm kunnen werken? En daarmee voorkomen we uitval. 

Om klachtenvrij te kunnen werken is het een voorwaarde dat de werkplek is afgestemd op de medewerker. Dit is maatwerk, want we zijn per slot van rekening allemaal uniek. In een ontspannen sfeer zoek ik samen met de medewerker naar de aanpassingen die nodig zijn om de werkplek zo optimaal mogelijk te maken, daarbij kijk ik naar de persoon, de lichamelijke klachten die er zijn en het werk wat moet worden gedaan. Mijn stijl van werken kenmerkt zich als laagdrempelig, oplossingsgericht en het geven van onderbouwde adviezen.

Als ik niet aan het werk ben, dan besteed ik veel aandacht aan mijn gezin. Wekelijks sta ik langs de lijn om mijn kinderen te supporten. Daarnaast geef ik voetbaltraining aan het team van mijn zoon en fluit ik zo af en toe eens een hockeywedstrijd van mijn dochter.”

Patrick Scheer
Patrick Scheer 01