Training gezond ergonomisch werken 

Maak je medewerkers bewust van de voordelen van ergonomisch werken. Met een pakkende presentatie laten we zien wat een gezonde werkhouding is en we vertellen over de gezondheidsrisico’s van een ongezonde werkplek en werkhouding. Het doel van bewustwording over ergonomie op het werk is om fysieke klachten te voorkomen en het werkplezier te vergroten. Uiteraard worden de werkplekken goed ingesteld.

Over de training gezond werken 

Tijdens deze training komen wij bij je langs op kantoor en nemen we alle medewerkers mee om het te hebben over ergonomie. Waar de opleiding tot ergocoach gericht is op één medewerker, is de training gezond ergonomisch werken voor alle medewerkers. Zo leggen we een stevige basis voor ergonomie op het werk. We delen belangrijke informatie over veilig werken en geven nuttige tips. Ter plekke optimaliseren we alle werkplekken. De training heeft ook een preventieve werking. Vaak komen tijdens de training fysieke ongemakken van medewerkers aan het licht, waar de werkgever niet van op de hoogte is. Daar kunnen we direct aandacht aan besteden, of later oppakken met een individueel werkplekonderzoek. 

Interesse in de training gezond werken?

Hecht jij als werkgever waarde aan ergonomie op de werkvloer? Wil jij je medewerkers bewustmaken van het belang van gezond werken op kantoor? Kies voor de training gezond ergonomisch werken en leg een stevige basis voor een gezonde en veilige werkomgeving. 

Liever de focus op thuiswerken?

Werken jouw medewerkers veel thuis? Besteed dan ook aandacht aan de thuiswerkplek, met de training gezond hybride werken.