Trainingen

Bij Fixx Ergonomics zijn we bijzonder gepassioneerd over ergonomisch werken op kantoor. We zouden niets liever zien dan dat iedereen volledig comfortabel en ergonomisch verantwoord hun werk doet. Naast maatwerk voor specifieke personen bieden we daarom ook verschillende trainingen aan. Hiermee verspreiden wij onze kennis en bieden we anderen de kans om verbeterslagen te maken op het vlak van ergonomie. Bekijk de trainingen hieronder en zoek de training uit die het beste bij je past, dan kun je vervolgens geheel vrijblijvend contact opnemen voor een offerte!

Fixx Ergonomics kan je de volgende trainingen aanbieden:

Ergocoach voor beeldschermwerk

Beschik zelf over de kennis om fysieke belasting te verlagen bij jouw collega’s en werknemers door Ergocoach te worden! Jouw werkgever heeft vervolgens alle kennis in huis om werkplekken juist in te stellen en geschikte hulpmiddelen aan te schaffen om alle werknemers ergonomisch te laten werken.

Lees meer

Bedrijfsoefentherapie

De cursus bedrijfsoefentherapie is geschikt voor oefentherapeuten Cesar/Mensendieck. Hierin borduren we voort op de kennis die je al hebt als oefentherapeut en gaan we de diepte in met betrekking tot wet- en regelgeving, handelen in bedrijfssituaties en uiteraard zaken zoals het instellen van de werkplek. Zo leer je mensen met arbeid gerelateerde klachten goed helpen.

Lees meer

Gezond werken op kantoor

Soms wil je als organisatie simpelweg weten hoe het er nu eigenlijk voorstaat op kantoor. Tijdens deze training komen wij bij je langs en nemen we alle medewerkers mee om het te hebben over ergonomie, waarna we zorgen dat iedere werkplek zo goed mogelijk wordt afgesteld!

Lees meer