Werkplek inrichten

Bepaalde producten kunnen nodig zijn om een werkplek te optimaliseren. Hierin ligt de focus op jou als persoon. Dat betekent dat deze producten in de eerste plaats een verbetering op moeten leveren, specifiek voor jouw werkplek. Daarnaast is er uiteraard ook rekening gehouden met de kosten. Het is zelfs mogelijk om gebruikt meubilair te leveren, waardoor je niet alleen de kosten drukt maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en de circulaire economie.

Werkplek inrichten-01
Bedankt contact

Advies kantoormeubilair en hulpmiddelen

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled…

Hoe begin ik met ergonomisch werken?

Omdat ieder mens anders in elkaar steekt is ook ergonomisch werken voor iedereen anders, evenals dat bedrijven en werkplekken van elkaar verschillen. Dit is ook de reden dat wij vrijwel altijd maatwerk leveren; er bestaan eigenlijk geen oplossingen die voor iedereen gegarandeerd een perfecte situatie opleveren. Wel kun je proberen om zelf verbeteringen door te voeren. Hieronder staan enkele tips weergegeven waar je mee aan de slag zou kunnen gaan.

20 tips voor ergonomisch werken

Arrow black rechts

Zou je zelf al wat uitgebreider aan de slag willen gaan met ergonomisch werken? Vraag dan onze tiplijst aan! Hier staan maar liefst 20 tips in die je kunt gebruiken om comfortabel en met plezier je werk te doen.

Contact

stuur een berichtje of bel ons gerust even op! We helpen je dan graag verder.

Patrick Scheer

We gaan graag met je in gesprek om een goed advies te formuleren. Dit kan desgewenst ook met een (video-)
belafspraak. Dus neem gerust contact met ons op.

Patrick Scheer 01