Werkplek inrichten

Bepaalde producten kunnen nodig zijn om een werkplek te optimaliseren. Hierin ligt de focus op jou als persoon. Dat betekent dat deze producten in de eerste plaats een verbetering op moeten leveren, specifiek voor jouw werkplek. Daarnaast is er uiteraard ook rekening gehouden met de kosten. Het is zelfs mogelijk om gebruikt meubilair te leveren, waardoor je niet alleen de kosten drukt maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en de circulaire economie.

Werkplek inrichten-01
Bedankt contact

Advies kantoormeubilair en hulpmiddelen

Onze werkplekadviseurs bekijken wat nodig is om zo goed mogelijk ergonomisch te werken, met als doel het creëren van een comfortabele en productieve werkomgeving voor jou en je collega’s. We begrijpen dat ergonomie een essentieel aspect is van een gezonde werkplek, en daarom passen we onze aanbevelingen aan op basis van jouw specifieke behoeften en de aard van je werk.

Hoe begin ik met ergonomisch werken?

Omdat ieder mens anders in elkaar steekt is ook ergonomisch werken voor iedereen anders, evenals dat bedrijven en werkplekken van elkaar verschillen. Dit is ook de reden dat wij vrijwel altijd maatwerk leveren; er bestaan geen oplossingen die voor iedereen gegarandeerd een perfecte situatie opleveren. Wel kun je proberen om zelf verbeteringen door te voeren. Hieronder staan enkele tips weergegeven waarmee je zelf aan de slag kunt.

20 tips voor ergonomisch werken

Arrow black rechts

Zou je zelf al wat uitgebreider aan de slag willen gaan met ergonomisch werken? Vraag dan onze tiplijst aan! Hier staan maar liefst 20 tips in die je kunt gebruiken om comfortabel en met plezier je werk te doen.

Contact

stuur een berichtje of bel ons gerust even op! We helpen je dan graag verder.

Patrick Scheer

We gaan graag met je in gesprek om een goed advies te formuleren. Dit kan desgewenst ook met een (video-)
belafspraak. Dus neem gerust contact met ons op.

Patrick Scheer 01

De 20 beste tips om ergonomisch te werken

Zou je zelf al wat uitgebreider aan de slag willen gaan met ergonomisch werken? Vraag dan onze tiplijst aan! Hier staan maar liefst 20 tips in die je kunt gebruiken om comfortabel en met plezier je werk te doen.